Kevin Spacey Üç Erkeğe Saldırmaktan Mahkeme Karşısına Çıktı

Yaklaşık beş yıl önce cinsel saldırı davasıyla ünlenen oyuncu Kevin Spacey, yeni taciz suçlamalarıyla yeniden mahkemeye çıkacak. Davalardan birinin  2005 yılında Londra’da meydana gelen bir olayın sonucu olduğuna inanılırken, diğer şikayetçi aktörün 2008 yılında kendisini gözetlediğini iddia ediliyor. İngiltere Kraliyet Savcılığı da bu davayı doğruladı. 

İngiltere Kraliyet Savcılığı tarafından resmi olarak davaları incelerken, Spacey şu anda Birleşik Krallık’ta olmadığı için tutuklama durumu mümkün olmadı.

İngiltere Kraliyet Savcılığı tarafından tarafından yürütülen bu önemli soruşturmanın sonuçlarına göre, davalar Spacey’nin Londra’daki The Old Vic tiyatrosunu yönettiği 2005 ile 2013 yıllarına denk geldiği ortaya çıktı Thw Old Vic Tiyatrosu da ayrı bir soruşturmanın parçası olarak iddiaların içerisine katıldı. Bu tiyatronun da  araştırıldığını İngiltere Kraliyet Savcılığı tarafından duyuruldu. Raporda, Spacey’nin tiyatronun sanat yönetmeni olarak  11 yılı boyunca, “pozisyonunun genç işçiler ve özellikle genç oyuncular üzerinde baskı oluşturduğunu ve onları durum hakkında konuşamaz hale getirdiğini” belirtiyor. Ancak raporda, iddiaların bireysel olarak doğrulanmadığı da yer alıyor. 

Kevin Spacey’in ‘cinsel taciz’ Skandalı Diziyi Durdurdu!

Altıncı yılında ekranlardan ayrılacağı açıklanan Amerikan yapımı bir siyasi suç dizisi olan House of Cards, ilk gece sezonunu Director Guild of America ev sahipliğinde yaptı. Dünyanın en bilinen bir dizi platformu olan Netflix’te yayınlanan prodüksiyonun başrol oyuncusu Kevin Spacey’in ‘cinsel taciz’ skandalına bulaşmasının ardından iptal edileceği açıklandı. Filmde Spacey’nin canlandırdığı Demokratik Temsilci Frank Underwood’un eşi olarak filmin öne çıkan isimlerinden oyuncu Robin Wright, yeni sezonda başrol oynayacaktı. 

Oscar Ödüllü Oyuncu Londra’da Yargı Karşısında!

Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, üç kişiyi taciz ettiği iddiasıyla Londra’da yargı karşısına çıktı. Karşılaştığı cinsel taciz iddiaları nedeniyle  House of Cards’ın kadrosundan çıkarılan 62 yaşındaki ünlü oyuncu Spacey, Londra’daki Westminster Sulh Ceza Mahkemesi’ne girerken etrafını oldukça büyük bir basın ordusu çevirdi.

Kevin Spacey, şu anda otuzlu ve kırklı yaşlarında olan üç adam tarafından taciz ve tecavüzle suçlanıyor. Bu üç kişinin ifadesine göre olaylar 2005 ve 2008 yıllarında İngiltere içinde meydana geldiğini belirten üçlü, ünlü aktörü kendilerine dört kez cinsel saldırıda bulunmakla suçladı. Raporda ünlü oyuncunun rızasız seks yapma iddiası yer alıyor.

İçinde bulunduğu cinsel taciz skandalı nedeniyle yapımı iptal edilen ünlü oyuncu Kevin Spacey, ‘Üstün Başrol Performansı’ kategorisinde Emmy Ödülü içinde aday gösterilmişti. Tüm itibarı zedelenen oyuncu durum karşısında aklanmak için avukatları ile görüşüyor.

İngiltere Kraliyet Savcılığı filmleri ile ünlü olan aktör Kevin Spacey’nin üç erkeğe karşı  dört ayrı cinsel taciz davasıyla suçlandığını da net bir şekilde doğruladı. 

Ünlü oyuncu suçlandığı bu durum için üzüntü duyduğunu ve doğrunun en kısa sürede ortaya çıkacağını söyledi. 62 yaşındaki Spacey ile ilgili açıklama, Londra Metropolitan Polis Teşkilatı’nın 2005 ile 2013 yılları arasında yapılan bir dizi şikayeti incelemesinin ardından geldi. 

Ünlü oyuncunun taciz ettiği üç kişinin Londra’da, bir vakanın ise  İngiltere’nin batısında olan Gloucestershire şehrinde meydana geldiği söyleniyor. Oyuncu için ise başka bir şikayette, rıza dışı cinsel ilişkiyle ilgilidir denilerek ciiddi cinsel taciz davası olması oldu. Cinsel taciz davası olarak kabul edilmesinin ardında ünlü oyuncu iyice suçlamaların altında kaldı.

Ünlü oyuncu tüm bu suçlamalar için “En kısa sürede İngiltere’de mahkemeye çıkacağım ve suçlamalara kendimi karşı savunacağım. Herkese karşı masumiyetimi kanıtlayacağıma eminim.” demişti. Oyuncunun 14 Temmuz’daki mahkemesine kadar bir tutuklanma durumunun da olmadığı belirtildi.

Related posts

Leave a Comment